Summerschool 2020

Wat leuk dat je mijn kadootje aan jou hebt aangevraagd via de website van summerschool 2020!

 

Samen met 7 collega's hebben we het plan opgevat om iedereen een extraatje te gunnen in deze rare corona-tijd. Een extraatje waar je echt iets aan hebt. Bij elke ondernemer een ander bijzonder kadootje. Als ik jou was zou ik ze allemaal aanvragen!

 

In mijn kadootje vind je een video van mij, waarin ik je meeneem in een ontspanningsoefening en een schrijfoefening. Geen oefening om te leren schrijven, maar een manier om al schrijvend dieper in jezelf te komen. Schatgraven in jezelf, noem ik het ook wel. Het geeft je inzicht in waar je staat, en ik hoop dat je ook mogelijkheden gaat zien om iets te kunnen veranderen als je dat wilt.

 

Neem de tijd en de rust om de video te bekijken en mee te schrijven. Ik wens je veel inzicht!

 

 


Je kunt hieronder je gegevens invullen. Wanneer je dat doet, ga je ook akkoord met plaatsing op de e-maillijst van de summerschool. Deze gegevens worden niet gebruikt voor andere doeleinden en niet doorgegeven aan anderen. Ze blijven veilig bij mij. Ik stuur je af en toe een berichtje (ik ga je zéker niet spammen want daar houd ik ook niet van!) en je kunt je altijd weer uitschrijven. 


Vul je e-mail adres en naam in
om je kadootje in ontvangst te kunnen nemen
E-mail adres:  
Naam: