pijn fibromyalgie spierreuma vermoeidheid

FIBROMYALGIE

Fibromyalgie. Een ziekte die je hele leven beïnvloed. Altijd pijn, altijd moe, je concentratie is weg, je slaapt slecht... Je kunt niet meer het leven leven zoals voorheen.

 

Dokters zeggen vaak dat je ermee moet leren leven. Maar is dat werkelijk zo? Ik denk van niet.

 

Door mijn aanpak op verschillende vlakken kan ik je helpen het leven weer wat aangenamer te maken. Minder pijn, minder stijfheid, meer energie, beter slapen. Hoe? Ik gebruik daar verschillende methodes bij, die samen ervoor kunnen zorgen dat je klachten afnemen.

 

We spreken eerst een intakegesprek af. Hierin ga ik samen met jou na wat je klachten precies zijn en welk behandelplan voor jou het beste is. Dat kan een combinatie zijn van ooracupunctuur, shiatsumassage, EFT/coaching, ontspanning/stressreductie en voedingsaanpassing

 

Fibromyalgie heb je niet van de één op de andere dag. Je zult er dus ook niet van de één op de andere dag vanaf zijn. Belangrijk is dat we er sámen aan moeten werken. Ik kan met mijn technieken en mogelijkheden alleen het niet voor elkaar krijgen, ik heb volledige inzet van jouw kant nodig. Spreekt dat jou aan? Maak dan snel een afspraak!

 

Mijn behandelingen kunnen onder bepaalde voorwaarden gedeeltelijk worden vergoed.

Kijk voor de details bij de tarieven.