pijn fibromyalgie spierreuma vermoeidheid

Fibromyalgie, wég ermee

Fibromyalgie. Een aandoening die je hele leven beïnvloedt. Altijd pijn, altijd moe, je concentratie is weg, je slaapt slecht... Je kunt niet meer het leven leven zoals voorheen.

 

Wil jij weer de dingen kunnen doen die je leuk vindt?

 

Neem dan contact met mij op en ik ga samen met jou een behandelplan opstellen.

 

We starten met een uitgebreide intake die de leidraad wordt voor het behandelplan. We kijken wat mogelijk is met jouw klachten. De ene fibro'er is de andere niet namelijk. 

 

Dan gaan we een intensief traject in van minimaal 10 weken. Een traject waarbij we elkaar zien en waarbij ik ook via app- of mailcontact je bij zal staan. In deze 10 weken gaat er van alles gebeuren. We gaan aan de slag met:

 

pijnverwijdering - mindset - traumaverwerking - massage - guasha - beweging -

acupunctuur - ooracupunctuur - voeding - supplementen - ontzuren -

 stressreductie - het vinden van rust - in contact komen met je lijf etc etc,

net wat bij jou het belangrijkste is..

  

 

Fibromyalgie heb je niet van de één op de andere dag. Je zult er dus ook niet van de één op de andere dag vanaf zijn. Belangrijk is dat we er sámen aan moeten werken. Ik kan met mijn technieken en mogelijkheden alleen het niet voor elkaar krijgen, ik heb volledige inzet van jouw kant nodig. Spreekt dat jou aan? Maak dan snel een afspraak!

 

Het traject van 10 weken kost € 977,-. 

Mijn behandelingen kunnen gedeeltelijk worden vergoed door de zorgverzekering als je aanvullend verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen. Meestal is het mogelijk € 40,- per behandeling terug te krijgen.  

Kijk voor de details bij de tarieven.