Online training fibromyalgie aanpakken

Heb je mijn e-book gelezen? Als je dat nog niet hebt gedaan raad ik je aan dat eerst te doen. Je kunt het e-book aanmelden door rechts in dit scherm op de knop: 'E-book 5 tips bij fibromyalgie' te klikken.

 

Heb je het wel gelezen en wil je verder aan de slag met de punten uit dit boek? Dan wil ik je van harte feliciteren. Jij wilt écht aan de slag, heel fijn!

 

In de online training gaan we de punten verder uitwerken. Je krijgt 5 mails met opdrachten waar je heel praktisch mee aan de slag kunt. Als je dat serieus aanpakt, zul je merken dat je beter je grenzen aan kunt geven, dat je rustiger wordt in je hoofd en dan je beter gaat voelen. Zowel je emoties als je lichaam.

 

Voor de fibromyalgie betekent dat, dat je, omdat je beter je grenzen aan kunt geven, dat je eerder stopt, meer om hulp kunt vragen en uiteindelijk minder moe zult zijn. Je hoeft niet meer zo "terug te geven" als je iets hebt gedaan. Kun je met deze training van je fibro afkomen? Dat zou heel mooi zijn, maar dat is niet reëel. Misschien als je nog in de beginfase zit, maar anders is het vooral de mindset die je kunt helpen meer voor jezelf te kiezen. En dat is al heel wat!

 

De online training is, in tegenstelling tot het e-book, niet gratis. Voor het luttele bedrag ad € 7,50 krijg je de training in je mailbox. Klik op deze link om mij een mail te sturen zodat we eea in gang kunnen zetten. Je krijgt van mij dan een bericht met een betaallink. Zodra de betaling is gedaan kun je met de training beginnen.

 

Warme groet,

 

Jolanda Baan