EMB - energetisch morfologisch bloedonderzoek

De Energetische Morfologische bloedtest bestaat uit het analysen en meten van reguliere waarden, aangevuld met complementaire waarden en energetische waarden.

 

Het is een uitgebreid onderzoek. Vooraf krijg je van mij een uitgebreide vragenlijst. Deze mag van te voren worden ingevuld en worden geretourneerd. Naast de vragenlijst mag je ook een voedingsdagboek van 3 dagen bijhouden.

We maken een afspraak voor het bloedprikken en nemen op die dag ook de vragenlijst door, zodat er geen onduidelijkheden meer zijn.

 

Daarna doe ik een tong- en polsdiagnose volgens de Chinese geneeskunde. Hierdoor kan ik zien en voelen hoe het is gesteld met de energie in de meridianen. Of er blokkades of leegtes zijn en waar die dan zitten.

 

 

Dan zal ik de vingerprik doen om wat bloed op te vangen.

De test in het laboratorium bestaat uit 3 onderdelen:

  • Hematologie
  • Levend bloed analyse
  • Energetische analyse

Naast de reguliere waarden als het aantal bloedplaatjes, rode/witte bloedcellen, ijzertekort en schildklierafwijkingen, wordt er ook gekeken naar de pH balans, vitaminen, mineralen, infecties, leverbelasting en parasiet- en schimmelbelasting.

 

Na een week of 2 krijg ik de uitslag van het lab. Deze uitslag, plus wat er uit de vragenlijst en tong- en polsdiagnose komt, wordt verwerkt in een rapport en daar staat ook een advies bij voor leefstijlaanpassing, voedingsaanpassing, supplementenadvies etc. Dit nemen we samen door zodat ook hier weer alles duidelijk is.

 

Zoals je misschien begrijpt gaat er aardig wat tijd zitten in dit onderzoek, maar het is ook erg fijn te weten wat er precies aan de hand is en wat je er aan kunt doen om te verbeteren en je gezonder te gaan voelen!

 

Het laboratoriumonderzoek kost € 127,- plus 2 consulten à € 70,- (totaal € 267,-). Deze 3 facturen kunnen onder bepaalde voorwaarden worden ingediend bij de zorgverzekering.