Ik was heel nieuwsgierig naar Mindful Analysis en wilde het graag ervaren. Ik had niet echt iets waar ik aan wilde werken, maar ik vind het fijn om steeds nieuwe kanten van mezelf te ontdekken. Wat ik fijn vond was dat alle mogelijkheden open lagen. Geen doelstelling of hulpvraag, maar gewoon ontdekken wat er van binnen leeft. Toen ik mijn eerste mail verzonden had vroeg ik me af of Jolanda er wel een touw aan vast kon knopen. 

 

Ik was verrast door de vragen die ze stelde, deze hielpen mij steeds een laagje dieper te gaan en het hielp mij om op te schrijven wat ik voelde. Juist door de afstand tussen Jolanda en mij voelde ik me vrij alles te delen. Er was geen oordeel, geen advies, maar wel een luisterend oor, een klankbord waardoor ik zelf oplossingen vond voor dat wat me bezig hield.

Het resultaat is dat ik 'oude rommel' heb opgeruimd. Ik heb dat wat ik geschreven heb letterlijk weggegooid waardoor ik me erg opgelucht voel. 

 

Ik kan deze methode aan iedereen aanraden die bereid is om echt naar binnen te keren en naar zichzelf te kijken. De vragen die Jolanda stelt helpen hier enorm bij.

 

L.


Op dit moment is de behoefte om te schrijven er niet meer bij mij. Je hebt met je vragen heel wat poorten open gezet en daar ben ik mee aan de slag. Het eten gaat nog steeds supergoed en dat was mijn doel. 

 

 

Voor nu wil ik eerst zelf verder als ik stagneer weet ik je te vinden, heel erg dank je wel voor jouw input. 

 

G.


Via een vriendin kwam ik met Jolanda in aanraking en na een fijn telefoongesprek ben ik bij haar langs gegaan in Dordrecht en dat heeft mij rust gegeven in mijn hoofd en in mijn lichaam. Jolanda neemt de tijd voor je en samen met haar ben ik terug gegaan in mijn verleden en heb veel antwoorden gekregen waardoor ik zaken een plekje kan geven ipv en negatief over blijven nadenken. Ik heb meer rust gekregen en haar massages zijn een kadootje voor mij. Ik heb erge last van fibromylogie en heb doordat ik na een operatie van een dubbele nekhernia een ziekenhuis bacterie gekregen. Daardoor heb ik meer dan een half jaar zeer zware antibiotica moeten slikken. De goede cellen zijn daardoor kapot gemaakt. Jolanda helpt mij weer een positievere kijk op mijn leven te geven en beter met de pijn om te gaan. Gun jezelf ook meer positiviteit en rust en maak een afspraak.

Karin


Inmiddels behandeld Jolanda mij al een aantal jaren.

Jolanda denkt mee, is belangstellend en ze stemt de behandeling af op jouw behoeften van dat moment en waar nodig word dit steeds bijgesteld.

Ook blijft Jolanda op de hoogte van de nieuwe ontwikkelingen en dan met name betreffende Fibromyalgie. Ook blijft ze zichzelf doorlopend verbeteren door scholing. (steeds denk ik grens bereikt, maar nee hoor!) Mijn behandeling bestaat voornamelijk uit massage en acupunctuur. Daarnaast krijg ik veel tips over nieuwe mogelijkheden en voeding. Na de behandeling heb ik er nog een tijd profijt van. Kortom: zeker bij Fibromyalgie raad ik Jolanda aan!!

 

Sandra.


“Op aanraden van een goede vriendin heb ik een afspraak gemaakt bij Jolanda. 

Overgangsklachten, ouder worden met de bijkomende ongemakken en vaak een geïrriteerde nek en schouderpartij waren voor mij de reden om een massage te boeken. Jolanda is kundig, neemt  de tijd, luistert en geeft goed advies. De laatste behandeling heeft zij mij uitgelegd wat ademhaling met en in je lichaam doet. Je houding en de invloed van hoe je ademhaalt is groot. Iedere sessie wordt ik bewuster en wijzer.

 

De massages zijn een cadeautje en meer nodig dan ik dacht. “ 

Nicolien


Ik kwam bij Viamova vanwege spierklachten, pijn in de rug en nek.

Dankzij de professionele aanpak van Jolanda Baan, die bij een intake gericht naar de klachten vraagt , werden de klachten aangepakt.

Ze maakt hierbij gebruik van vele technieken, zoals een gerichte massage, drukpunten massage en het stimuleren van de zenuwbanen door middel van het plaatsen van kleine naaldjes.

Hierdoor zijn mijn klachten enorm verbeterd.

Tevens kreeg ik ook inzicht in het ontstaan van de klachten, hoe je psyche je lichamelijke klachten beïnvloeden kan.

Ook nu het beter gaat blijf ik mijn lichaam verwennen met een behandeling van Jolanda, zodat mijn klachten niet weer opnieuw ontstaan.

Ik kan een behandeling bij haar van harte aanbevelen.

 

M.N.


Jolanda is een top masseuse, en ze heeft een goed luisterend oor. Ben blij dat zij mijn pijnlijke spieren in behandeling neemt. Soms geeft zij advies, of geeft ze een helende olie of ander hulpmiddel mee. Altijd en tot volle tevredenheid maak ik daar gebruik van. 

 

Dennis


Via een vriendin kwam ik bij Jolanda terecht voor een massage. Jolanda is een fijne persoonlijkheid, ze geeft je echte aandacht en weet snel 'de vinger op de zere plek' te leggen. 

Haar massages zijn heerlijk, ik knap er altijd enorm van op.

Ook heb ik een aantal coaching gesprekken gehad bij Jolanda, deze heb ik als zeer prettig ervaren , goede, praktische tips gekregen om zelf mee aan de slag te gaan.

Het fijne aan Jolanda is, dat ze allround is en veel technieken tot haar beschikking heeft waardoor ze je echt verder kan helpen. 

Zowel voor een heerlijke ontspanningsmassage als voor wat dieper liggende klachten, beveel ik Jolanda van harte aan!

 

Debby


Via een vriendin bij Jolanda terecht gekomen en wat een feest! Na een intake gesprek begon ze met een massage en vond meteen mijn “probleemgebieden”, die heeft ze onderhandel genomen maar zorgde daarnaast ook voor een heerlijke ontspanning ! Ik noem het echt een cadeau voor mezelf en heb meteen mijn volgende afspraak gemaakt , ik beveel haar zeker aan!

Maureen


Al jaren maken wij gebruik van de helende handen van Jolanda. 

Vanaf het moment dat zij je aanraakt merk je dat ze je lijf echt voelt, dus ook de pijnlijke plekken. Ze "luistert" en heelt. Haar praktijkruimte straalt ook een rust uit, de oliën die zij gebruikt passen bij je. Heerlijk om naar haar toe te gaan, en ook heerlijk om weer naar huis te gaan. 

 

 

Ada van Hoven


Ik ben zeer tevreden over de behandelingen die ik bij jou gehad hebt.

Had behoorlijk pijn in de rug en nek en na twee behandelingen was het al veel beter.

Wil het iedereen aanbevelen.

Ank


Ik bezoek al langere tijd de praktijk van Jolanda Baan. Zij is een zeer ervaren masseur. Al naar gelang de klachten past zij haar behandeling aan. Naast professional is zij ook een prettig mens. Kortom een aanrader!

Irene


In het verleden was ik al een keer bij Jolanda geweest. Een erg fijne, betrokken en rustige vrouw. Het traject voor toen was afgelopen, maar ik wist: als ik nog een keer iemand nodig heb en Jolanda biedt dat aan, dan ga ik naar haar. Gelukkig vergoed mijn ziekenfonds ook eea dus dat scheelt. Ik vind het meestal erg moeilijk om te ontspannen en in het kader van mindfulness en meer bewust zijn van je lijf, weet ik dat massages erg belangrijk zijn. Voor deze behandeling ben ik naar Jolanda gegaan. Nadat ze je eerst vraagt hoe het met je gaat, kan je op de tafel gaan liggen. Vanaf dat moment krijg je het advies niet te praten. Oké en dat is best moeilijk voor me, maar ik ben er ondertussen achter hoe goed dat eigenlijk is. Zelfs ik viel bijna in slaap op die tafel. Nou geloof me, als je mij zo ontspannen krijg, doe je je werk goed! Ik zou Jolanda zeker bij andere aanbevelen en heb dat dus ook gedaan 😊

JdJ


Vanwege mijn chronische pijnklachten werd ik door een vriendin geattendeerd op het ruime aanbod bij Viamova/Jolanda Baan. 

 

Inmiddels meerdere massages ondergaan en het laat de pijn niet verdwijnen, maar maakt het door de totale ontspanning zeker draaglijker. De rust die Jolanda uitstraalt daalt als een warme deken over je neer en geeft je een comfortabel en vertrouwd gevoel. Ik beveel Jolanda zeker aan bij een ieder die zichzelf rust, ontspanning en een spiegel voor gunt.

Karin

Je kunt nu ook via de online agenda zelf een afspraak inplannen.

Kun je geen geschikte tijd vinden, neem dan contact met me op.

 

Je kunt online een acupunctuurbehandeling, coachingsessie of

massage inplannen, eventueel in combinatie met guasha en/of cupping.

 

De behandelingen duren 60 of 90 minuten.

 


Op de hoogte blijven van tips, nieuws en acties

bij VIAMOVA? Klik op de knop!


Like mijn facebook pagina zodat je nieuws, informatie en evenementen te zien krijgt.


Contact

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.