23. juni 2020
Omgaan met chronische pijn, hoe doe je dat?
27. februari 2020
De Ierse neurowetenschapper Shane O'Mara pleit voor wandelen als medicijn bij lichamelijke en geestelijke aandoeningen. Het aantal uren dat we zitten is schrikbarend, daar moet echt verandering in komen!
12. december 2019
Tank leeg? Wat doe je dan? Negeren?
11. november 2019
Het gebeurt me wel eens als ik boodschappen ga doen dat ik dan meer koop dan ik oorspronkelijk van plan was. Nog een net sinaasappels, een meloen, 2 liter melk, een fles wijn en oh ja, een doos wasmiddel want dat was bijna op. Na de kassa stop ik alles in mijn tas en loop ik naar huis. Oef.. de extra spullen zijn zwaar… de tas snijdt in mijn vingers. Het is maar een minuut of 5 lopen, maar ik ben blij dat ik thuis ben. Ik zet de tas neer en kijk naar mijn hand. Kun je je voorstellen wat ik...
11. augustus 2019
Chantel van Eijsden is schoonheidsspecialiste en werkt met natuurlijke producten en essentiële oliën. Ze heeft voor mij een blog geschreven over slapeloosheid en wat je daaraan kunt doen. Dank Chantel!
16. juli 2019
De Lever is volgens de oosterse geneeskunde een belangrijk orgaan om te behandelen bij fibromyalgie.
02. juni 2019
Psychosomatische klachten zijn geen klachten die je zelf hebt verzonnen.
13. mei 2019
Spierpijn, niet voor iedereen een tijdelijk ongemak..
26. april 2019
Herstel van je lichaam en geest vindt plaats wanneer je diep slaapt. Slaap je altijd licht, dan kan je lichaam onvoldoende herstellen.
19. april 2019
Altijd doorgaan, zorgen voor anderen en jezelf vergeten kan een oorzaak zijn van fibromyalgie.