Boos?!

 

 

Ben je snel boos? Komt bij jou de stoom regelmatig uit je oren zetten?

 

Op zich is boos zijn een prima emotie. Je kunt er duidelijk je grens mee aangeven.

 

Maar hoe is het voor jou als je regelmatig boos wordt terwijl je eigenlijk niet zo goed weet waarom? Je schiet snel in de verdediging, je hebt een kort lontje en je voelt (vooral achteraf) dat het niet oké is. Je bent boos terwijl het niet hoeft, of niet in die mate in ieder geval.

 

Het zou goed kunnen dat het met je stresslevel te maken heeft. Je hebt teveel op je bordje, je trekt het niet. Te veel werk, te veel zorgen, te weinig aandacht voor jezelf. Nogal logisch dat je dan in je emotie kunt schieten.

 

Ik kan samen met jou eens kijken wat er allemaal op je bordje ligt. En hoe je daar mee om gaat. Ik kan je laten ervaren hoe het is om anders met stress om te gaan. Je dichter bij je gevoel laten komen, zodat je de volgende keer anders kunt reageren.

 

 

Zou jij dat ook willen? Neem dan eens contact op. Samen komen we er wel.