Workshop EFT

Hoe mooi is het als je je lichaam zelf aan kunt zetten om te genezen? Om emoties te verwerken, overtuigingen te elimineren maar ook om je lichaam te helen. EFT is een methode die daar aan bijdraagt. Deze methode is makkelijk aan te leren maar werkt diep door. Door zinnen te herhalen en te kloppen op bepaalde punten op het lichaam worden energieverstoringen opgelost. Tijdens deze workshop leer je de punten en gaan we oefenen zodat je meteen kunt voelen hoe krachtig deze methode is. Je krijgt een handout mee naar huis zodat je het later thuis kunt toepassen.

 

10 sept: EFT - bij emoties

 

 

Deze workshop is in centrum Ont-moet Jezelf, Van Hogendorpplantsoen 28 te Dordrecht, van 19:30 tot 21:00 uur. De bijdrage voor deze workshop is € 35,- en is inclusief koffie/thee en een handout.

 

Op 21 oktober is er voor alle mensen die de workshop EFT hebben gevolgd een oefenavond van 19:30 - 21:00 uur. 

Hieraan meedoen kost je helemaal niets! Ik wil graag dat jullie aan de slag blijven gaan met EFT, en daar is oefening voor nodig. Wel graag even aanmelden via de mail: jolanda@viamova.nl.

 

workshop eft maar je leven stressvrij

Hieronder zie je de trailer van de film "Heal", die via netflix is te bekijken. Ook hier wordt EFT ingezet om te genezen.